A Föld vízkészlete

A Föld felszínének közel 70 %-át, átlagosan 1 km mélységben borítja víz. E roppant - 1,5 milliárd köbkilométernyi - vízmennyiséget egészítik ki a légkörben és a földkéreg alatt található vízkészletek.A Föld vizei gyakorlatilag "sós vizek", az összmennyiség kevesebb mint 3 %-a a szárazföldi élethez szükséges édesvíz. Túlnyomó része a sarki jégbe fagyott, elenyésző része felszín alatti, és csupán néhány ezrelék a felszín feletti, tavakban és folyókban lévő édesvíz. E két utóbbi, a túlnyomórészt a földfelszín alatt található mennyiség biztosítja az életet a Földön.

A napsugárzás következtében a Föld felszínén lévő tengerek, tavak, és folyók vize párolog, felszáll a légkörbe, majd lehűl, és csapadék formájában visszahullik a földre. A víz beszivárog a talajba, majd a Földet alkotó kőzetekbe, és hosszabb-rövidebb időt tölt el a felszín alatt. Különböző ásványi anyagokkal gazdagodva természetes forrásfeltörés formájában, vagy fúrt kutakon keresztül jut ismét a felszínre.

A víz fontos minőségi jellemzője a felszín alatt töltött idő, ami alatt fokozatosan felveszi annak kémiai tulajdonságait. Az úgynevezett. gleccser- és karsztvizek fiatal vizek, csekély ásványi anyag tartalommal. Az ásványvizek azonban több száz, több ezer, sot akár több millió évet is eltölthetnek a Föld mélyében.


A természetes ásványvíz

Garantáltan tiszta forrásból

Az ásványvíz a föld alatti, szennyeződésektől mentes vízrétegekből származik, termelését szigorú előírások szabályozzák. Az egyes források, kutak hatóságilag elismertek, a termék minősége pedig folyamatosan ellenőrzött. A palackozott termékek címkéi adnak felvilágosítást az ásványvíz összetételére, jellegére vonatkozóan.

Minden külső szennyeződéstől és emberi beavatkozástól mentes a földkéreg védett víztároló rétegéből származó természetes ásványvíz. Az emberi életműködés szempontjából hasznos ásványvizek - az ember számára kedvező összetételű és mennyiségű ásványi anyagokat, makro- és mikroelemeket tartalmaznak.

A forrásvíz

Szintén értékes, nagy tisztaságú természetes élelmiszer. Az ásványvízzel azonos, szigorú mikrobiológiai követelményeknek kell megfelelnie, összetételének ki kell elégíteni az ivóvízre vonatkozó előírásokat. Az eredet helyén kell palackozni, csak az ásványvízre engedélyezett eljárásokkal szabad kezelni, a szén-dioxidon kívül idegen anyagot nem szabad hozzá adni. Ugyanakkor nem kell védett vízadó rétegből származnia, és nem kell hivatalosan elismertetni.

Az ivóvíz

Az ivóvíz összetételét nem ismerjük. Az összetétel és a víz élvezeti értéke elsősorban attól a víztől függ, amelyből az adott ivóvizet mesterségesen előállítják. A folyó menti parti kutakból vagy fúrt kutakból nyert vizet fizikai, kémiai és biológiai tisztítással teszik ihatóvá. Az eljárás legfontosabb szempontja, hogy az ivóvíz megfeleljen a vonatkozó rendelet - bizonyos minimális, illetve maximális fizikai, kémiai és biológiai értékeket meghatározó - előírásainak. A kritériumok elsősorban az egészség és a környezet biztonságát szolgálják.


Dúsított és ízesített vizek

Megnevezésük nem lehet "víz", csak "természetes ásványvíz, vagy forrásvíz, vagy ivóvíz alapú ital", attól függően, hogy milyen vízből készítették. A szabály célja az, hogy ne lehessen ezeket a termékeket összetéveszteni a természetes ásványvízzel, vagy a forrásvízzel. Mesterségesen állítják elő ezeket az italokat úgy, hogy a megnevezésben jelzett vizet engedélyezett adalékanyagokkal és legtöbbször szén-dioxiddal dúsítják, és/vagy különböző aromákkal ízesítik.

Az utóbbi időben elterjedt a csökkentett szénsavtartalmú, valamint az úgynevezett csendes vizek fogyasztása is.

 

(Forrás: http://www.asvanyvizek.hu/old_site/fogyasztok/vizek/index.html)

 

A víz feladata a szervezetünkben:


A méreganyagok kiürítése a vesén, bélrendszeren, tüdőn és a bőrön keresztül a víz segítségével történik, ezáltal a szervezet akár napi 1,5 L vizet is elveszíthet. Ezt a folyadékveszteséget pótolni kell, különben a szervezet kiszáradásához vezethet.
A kiszáradás következménye lehet:


Víz fogyasztás

Mikor igyunk vizet?Milyen vizet igyunk?


Közönséges csapvíz


Szódavíz


Ásványvíz


Forrásvíz


Víz kezelések
A víz feljavítása


Biokémiai kezelések


Biofizikai kezelések


Hátrányuk, hogy a vízben levő esetleges szennyeződéseket nem távolítja el.
Ezen eljárások célja: a víz kristályos szerkezetének felépítése. Amire a természetnek évtizedekre illetve évszázadokra volt szüksége, azt néhány másodperc alatt akarjuk elérni. A víznek a készülékektől, eljárásoktól függően egy meghatározott frekvenciamintát közvetítenek, amit a víz felvesz. Ez a folyamat ugyan mérésekkel bizonyítható, de a közvetített rezgések illetve a kristályos szerkezet instabil, így egy gyengébb mechanikai behatásra a víz elvesztheti a kristályos szerkezetet pl.: összerázás.
Ezeknél az eljárásoknál fontos az időfaktor, minél hosszabb ideig folyik a kezelés annál stabilabb szerkezetű vizet kapunk.
Ha nincs módunkban természetes forrásvizet beszerezni, akkor a következő módon járhatunk el.
A víz újraélesztése kvarckristályokkal
Egy természetes, hatásos és olcsón kivitelezhető módszer.
Az így elkészített víz felületfeszültségi mérések alapján hasonló értékeket mutat, mint egy vitalizált víz. A kvarc kristályok trigonális struktúrája képes a víz folyékony szerkezetét újra rendezni és így közvetíteni a hiányzó struktúrát, ezáltal egy rendezett szerkezetű vizet kapunk.
Fontos! A kvarc kristályok nem képesek az esetleges szennyeződések eltávolítására.
Alkalmazása:
Vegyünk egy maréknyi nyers vagy csiszolt kvarckristályt pl.: hegyikristály, rózsakvarc, ametiszt és tegyük egy üveg kancsóba. Este töltsük fel annyi vízzel, amit a következő nap fogyasztani szándékozunk. Még intenzívebb hatást érhetünk el, ha a kancsót napközben napos helyre tesszük.
Természetesen ezt az eljárást forrásvízzel és ásványvízzel is végezhetjük, ez az úgynevezett drágakővíz.


Fontos! Az így kezelt vizeket a kezelés után kizárólag üvegben tároljuk!

(Forrás: http://www.hunza.hu/viz112.php) 


A vezetékes vízről

Sokan - amíg nem látják a saját szemükkel - el sem hiszik, hogy mi minden van a csapvízben. Legtöbb partnerünk csak akkor döbben meg igazán, amikor az általunk üzebmebehelyezett fordítottozmózis-technológiával működő szűrőrendszerben az időszakos karbantartás alkalmával kicseréljük a szűrőket.

A képen az egy ilyen 5 fokozatú szűrőrendszer első szűrője látható új állapotában, illetve egy év használat után. És ez az előszűrő még csak a lebegő szennyeződéseket (rozsda, homok) távolítja el a vízből. Az adott víztisztító készülék, Törökbálinton egy családi házban üzemel, vezetékes vízhálózatról.

Második világháborús vegyi fegyver az ivóvízben?!
Emlékszik Ön arra, hogy a klórt mire használták a második világháborúban? Embereket öltek vele! Ma a klór feladata, hogy ne az embereket, hanem a baktériumokat pusztítsa el a vízben. Természetesen a csapvízben viszonylag kis koncentrációban található a klór, de ennek ellenére nem lehetünk olyan naivak, hogy azt gondoljuk, ez a mennyiség teljesen ártalmatlan az egészségünkre nézve!

A tiszai ciánszennyezésnek nincs vége...
A csapvízben a klóron kívül találhatók még egyéb vegyi anyagok és különböző nehézfémek. Talán nem szükséges még egy ciánszennyezésnek történnie a Tiszán, hogy felismerjük, a gyárak, vegyi üzemek - ha nem is ilyen kritikus mennyiségben, de - folyamatosan engedik vizeinkbe a gyártási eljárás során keletkező vegyi hulladékokat, toxikus, mérgező vegyületeket.

Hormonok a csapvízben?!
A fentieken kívül itt van még a gyógyszer maradványok, gyulladáscsökkentők, hormonok, fogamzásgátlók problémája.
Íme egy idézet a Népszabadságban 2005 december 1-én megjelent "Hormon a csapvízben" című cikkből:

"Budapesten évente mintegy 20 tonna novamidazofen - az Algopyrin és más gyógyszerek hatóanyaga - kerül a természetes vízfolyásokba. Emellett női nemi hormonok és fájdalomcsillapítók maradványai úsznak le a folyón. A jelenleg működő szennyvíztelepi technológiák egyike sem alkalmas a kis koncentrációjú gyógyszermaradványok kiszűrésére. (...) Sőt, a külföldön elvégzett mikrobiológiai vizsgálatok valószínűsítik, hogy az élővizekbe kerülő gyógyszerszármazékok, hormonok hatással lehetnek a vízben élő szervezetekre, a táplálékláncra, befolyásolva az ökológiai egyensúlyt. Az antibiotikumok maradványai befolyásolhatják a baktériumok szaporodását, a gyógyászatban alkalmazott antibiotikumokkal szemben ellenálló baktériumfajok elterjedését idézhetik elő."

Impotencia és meddőség a víz miatt?!
A civilizált társadalmak egyik nagy problémája, hogy manapság rendkívül elterjedt a meddőség, illetve férfiaknál az impotencia. Elképzelhető, hogy az a rengeteg fogamzásgátló és egyéb hormontabletta, amelyet az utóbbi évtizedekben fogyasztunk, és a vizeinkbe engedünk, hozzájárul ehhez?

Van egy újfajta és egyre gyakoribb gyermekbetegség, a hiperaktivitás. Ezzel kapcsolatban figyelemreméltó adat, hogy a legkelendőbb gyógyszerek pont a különböző nyugtatók, gyulladáscsökkentők és egyéb tudatállapot módosító szerek, vagyis ezekből kerül legtöbb a vizeinkbe.

60.000 féle vegyi anyagból 20-at tudnak eltávolítani!
Ön szerint elég?
Dr. Michael Colgan, a világ egyik legnevesebb és legelismertebb táplálkozástudományi szaktekintélye, könyvében részletesen ír a víztisztítás megbízhatóságáról az USA-ban:

"De hiszen tisztítják a vizet, nem? Nem!

A vízművek mindenütt csak bizonyos minimum-szabványnak megfelelően kezeli a vizet. Készleteinket azonban több mint 60 000 különféle vegyi anyag szennyezi. Rendkívül nehéz és költséges valamennyit kivonni a jelenleg használt, elavult és gyengén finanszírozott vízszűrő rendszerekkel. A Természetvédelmi Tanács (Natural Resources Defense Council) friss jelentése szerint víztisztító üzemeink több mint kétharmada elavult.

A vízügyi mérnökök vonakodnak bevallani ezeket a gondokat. Megteszik, amire a rendelkezésükre álló víztisztító eszközökkel képesek. Egy átlagos víztisztító üzem mintegy 30-40 vegyi anyag jelentétét képes vizsgálni, és ennek nagyjából a felét, kb. 20-at próbál meg kiszűrni (A teljesítmény 60.000-ből 20). A fennmaradó 59 980-féle vegyszer akadálytalanul bejuthat a szervezetünkbe.

Sokszor még az is ott marad, amit megpróbálnak eltávolítani. A vízművek ráadásul még mérgező anyagokat is adagol a vízhez, például klórt és alumíniumot, olyan vegyi anyagokat, amelyeknek a szervezetünkben semmi keresnivalójuk. A klórozás a járványok megelőzésének elavult módszere."


(Forrás: http://www.viztisztito.hu/a-vezetekes-vizrol.html)


Ionizált víz


Dr. Robert O. Young a magyarul is megjelent Ph Csoda könyv szerzője, és lúgos vizet fogyasztó emberek mutatják be az ionizált víz hatását. A jupiter vízionizáló, lúgosító készülékek működését. Ha nemzetközileg elismert orvosok és mikrobiológusok véleményére kiváncsi, miért érdemes ionizált vizet inni, akkor pont önnek készült! Teljesen ingyenes, hála az amerikai képviselet nek. Számítógépes animációkkal teszi még látványosabbá a bemutatót. Elkészítettük hozzá a magyar szinkront. A bemutató videó második felét a honapom alján találhatod.


Lúgosítás, hidratálás, oxigénfeltöltés, antioxidáns egyszerre!

Hihetettlen , de a Jupiter víz ionizátorok egy számítógép vezérelt elektrolízissel képesek kivonni a vízből a savas összetevőket, így a víz lúgos kémhatású lesz, molekuláris szinten átalakul. Az egészségmegőrzés egyik forradalmi szemléletmódja a sav-bázis egyensúly. Ezt Dr. Robert O. Young mikrobiológus Új Biológiának hívja. Kutatásainak eredménye az, hogy a betegségek nagy része visszavezethetőek a szervezet elsavasodásához. Ennek az elsavasodásnak mi magunk és a modern életünk az oka.

 

Mi is a probléma?

Húsunk, vérünk, csontunk lúgos kémhatású. Szervezetünknek folyamatosan újra kell alkotnia önmagát, egészen sejt szinten. Tudta, hogy 7 évente minden sejtje kicserélődik? Ehhez lúgos italra, ételre van szüksége, de mi nem adjuk meg neki a megújuláshoz szükséges lúgos kémhatású alapanyagokat. Savas ételeket eszünk. Húst, fehér lisztet, olajban sült ételeket, üdítőket, cukrot, kávét.. Már azt sem tudjuk, mi lúgos… Nem ilyen táplálékok fogyasztására való eredetileg testünk. Szervezetünk, ezért életéért küzd, csak mi nem érzékeljük, mert azt gondoljuk a sejtjeink felépítése nem a mi problémánk, azt a testünknek tudnia kell magától. De a testünk hogyan készítsen lúgos vért, szerveket, húst, csontot savakból. Csak nagy ár megfizetésével lehetséges ez. Ez a betegség, öregség, végül halál. Ijesztően hangzik, de az elsavasodás ennyire komoly dolog.

Van megoldás:

Fel kell ismernünk újra felelősségünket családunk egészségi állapotáért, végső soron pedig saját egészségünkért. Nem háríthatjuk továbbra is az államra, orvosokra, közegészségügyre egészségünk állapotát. Saját kezünkbe kell venni! Hogy lehet, hogy az egyik legokosabb nép a Magyar, a legbetegesebb. Újra kezünkbe kell venni a sorsunk és saját erőfeszítésekkel új élet kezdeni, ezzel új mintát adni gyerekeinknek, környezetünknek. Valójában nem bonyolultabb ez az 1x1-nél. Testünk több mint 80%-ban lúgos és folyamatosan új sejteket kell szülnie. Ehhez lúgos tápanyagra van szüksége. Mert savból, lúgos, erős, egészséges testet nem lehet csinálni. A semleges kémhatás a pH 7. Ami ennél magasabb pH-val rendelkezik az lúgos, ami ennél alacsonyabb ( pl 5,-6 pH) az savas. Tudja mi történik , ha a vére 7 pH-jú lesz? Tehát nem is savas csak semleges. Ön kómába esik és meghall! A szervezetnek létfontosságú hogy a vére lúgos 7,36-7,45 pH-jú legyen. Ez olyan fontos, mint az élete. Ezért kell segítenie szervezetét, lúgosító tápanyagokkal. Mert nem kevesebbről van szó, mint önről! A sav-bázis egyensúly létkérdés!

Ha minden ételt, italt, amit ma fogyasztott, beleraknánk egy nagy turmixgépbe, és az így kapott pépet lakmuszpapírral megnéznénk, kiderülne, hogy ön egészség vagy betegség irányába halad. Vajon az ön eredménye lúgos lenne? Több lúgos ételt evett ma, vagy inkább péksüteményeket, húskészítményeket, cukrot? Mert abból tud gazdálkodni szervezete, amit ön ad neki. Ha ön több kenyeret, sütit, sülthúst, evett ,mint nyers lúgosító zöldséget és lúgosító italokat, akkor sajnos ez a képzeletbeli turmix, amit ma evett igen csak savas lenne. Ha viszont, hozzáöntene ehhez a turmixhoz egy jó adag ionizált lúgos vizet, a pH érték sokkal áldásosabb lenne szervezetének. Végre hozzá jutna két ritka kincshez: tiszta vízhez, és valóban lúgos ásványokhoz. Mert lássuk be tiszta vízből sem sokat adunk testünknek.
A folyadék nem egyenlő a tiszta vízzel.

1 pohár cola nem 1 pohár víz, még ha mind a kettő folyadékpótlásnak tűnik, akkor sem. Tudta, hogy 1 pohár kóla 50.000-szer savasabb, mint 1 pohár víz? 5 milliószor (!) savasabb, mint egy pohár ideális pH9 kémhatású lúgos víz. 1 pohár kóla semlegesítésére 32 pohár vízre lenne szükség. Ez valóban képtelenség, de szervezetünk ebben a képtelen helyzetben van! Viszont 1 pohár kóla savainak semlegesítéséhez csupán 1 pohár ionizált lúgos víz kell! Gondoljon csak bele napi több liter ionizált lúgos vízzel mennyi káros savtól szabadíthatná meg szervezetét. Valódi segítség ez. Ha elkezd lúgos vizet fogyasztani, az kíméletesen elkezdi kimosni a szervezetéből a felhalmozódott savas lerakódásokat. A véréből, az érfalakról, az idegekből, zsírszöveteiből. Gondolkodott már azon, hogy a háj, zsírszövet nem más, mint felhalmozódott zsírsav? Ki szeretné mosni testéből? Kezdjen neki! Valójában ön is és teste is ezt akarja, mert a túl sok zsírszövet senkinek sem jó! Higgye el ezzel, nem csak magán segít, de környezetének is olyan példát ad, mellyel egész generációkat menthetünk meg. Nagy szavak ezek, de sajnos a következő generációnak ez még nagyobb gondot fog okozni. Az elhízás népbetegség. A cukorbetegség népbetegség már ma. A rák, és magas vérnyomás lassan népbetegség. Csontritkulásban 1 millió Magyar ember szenved. Ízületi és gerinc betegségben rengetegen. A betegségek hátterében ÖN van. Attól betegszik, meg amit tesz, illetve nem tesz meg. Amit elfogyaszt, illetve nem fogyaszt el.

 
Az ionizált víz valóban lúgos

A Jupiter Melody és Neptune víz ionizáló berendezések több fokozatban adnak lúgos, antioxidáns vizet. A pH mértékegység 10 logaritmus alapú, ez azt jeleni, hogy a 8 pH, 10x lúgosabb a 7 pH-nál, a 9 pH 100x lúgosabb a 7 pH-nál és így tovább. Japánban 40 éve kutatják, milyen pH értékű víz vezet a leghosszabb és legegészségesebb élethez és a véleményük, hogy emberi fogyasztásra a 8,5-9,5 pH víz a legjobb. Mert ez nem hogy nem savasít, de segíti, hogy a szervezetben a táplálékok elégetésével folyamatosan keletkező savas salakanyagok távozzanak. Kíméletesen, de nagyon hatásosan segíti a szervezet sav-bázis egyensúlyát. Miért fizetne 1 liter oxigénben gazdag vízért 150 Ft-ot? A készülékkel 1l lúgos víz 8 Ft.

Az ionizált víz egy erőteljes antioxidáns.

Antioxidánst egyszerűen csapvízből? Igen az ionizált víz előállító berendezések ezt teszik. A víz antioxidáns lesz akár csak a vitaminok. Tudta, hogy a palackozott lúgos vizek nem antioxidánsok? Mert ez csak a Friss ionizált lúgos vízre igaz. Leköti a szabad gyököket, amik nem mások, mint a szervezet számára rossz helyen lévő reaktív oxigén. A szervezet oxidálódása, hasonló, mint a vasnak a rozsda. Az öregedés legfőbb oka a szervezet oxidálódása. Ennek megelőzése, vagy visszafordítása, késlelteti az öregedést, ezáltal fiatalít. Az ásványvizek, csapvizek mind oxidálnak. Nagyon ritka, hogy egy víz antioxidáns legyen. Az antioxidáns mértékegysége az ORP. Ha egy víz + ORP értékkel rendelkezik akkor oxidál. Az ionizált víz NEGATÍV ORP-vel rendelkezik, így szó szoros értelemben megakadályozza és vissza is fordítja szervezet oxidációját. Az ön csapvize és palackozott ásványvize sajnos pozitív ORP-vel rendelkezik valószínűleg több százzal. Érdemes lenne örökre elfelejteni lecserélni antioxidáns ionizált vízre. Az ionizált lúgos víz lényegében sejt szinten megújít minket. Hihetetlenül hangzik, de az ionizált víz egy olyan folyadék, mely több japán orvos szerint visszafordítja az öregedési folyamatokat, ezért öregedés késleltetésével kapcsolatos tudományos kutatások foglalkoznak vele. Egy frissen facsart narancslének -250 az ORP értéke. A frissen készített zöldség és gyümölcslevek rendszeres fogyasztása növeli az élettartamot. Ilyen frissen készített leveket viszont csak ritkán 1-2 pohárral készítünk. Ionizált vízből lehetőségünk van jóval nagyobb mennyiség fogyasztására. Sok ember, magamat is beleértve naponta több litert iszik.

    Dr. Sherry Rogers:
    "A lúgos víz kisöpri a szervezetből a savas salakanyagokat... Az esetek százaiban adott tanácsaim alapos kiértékelése után elmondhatom, hogy a savas méreganyagok a felelősek első sorban a degeneratív betegségekért."


Az ionizált víz oxigénben gazdag

Az ionizált víz oxigéntartalma 2-3x magasabb a hagyományos csapvíznél. Valóban oxigén dús víz. A benne lévő hidroxil ionok nagy mennyiségű oxigénnel látják el testünket, ami bőséges energia testünk számára. Az oxigén az egyik legfontosabb energiaforrása a szervezetünknek. Sajnos kevesebb van belőle, mint kellene. Ennek oka táplálkozásunk, és a Föld oxigénháztartásának rohamos kiürülése, romlása, és a helytelen felületes légzés. Vajon ön most rendesen vesz levegőt, vagy csak tüdejének egy ötödét használja? Figyelje csak meg! Az oxigén elpusztítja a daganatos sejteket, akár csak a káros baktériumokat, vírusokat. A testszöveteket megszabadítja a savas salakanyagoktól. Az egészségünk egyik alappillére az elegendő oxigéntartalom a testben, ezért az egyik legfontosabb energiaforrás. Miért fizetne 1 liter oxigénben gazdag vízért 800-1000 Ft-ot? Vásároljon egy ionizált víz előállító berendezést, és kezdje a napot egy nagy pohár ionizált lúgos vízzel! Szervezete természetes módon felélénkül, és pár forintból kijön 1 liter.

Az ionizált lúgos víz hidratáló képessége 6x nagyobb mint a hagyományos vízé.

A víz testünk legfontosabb alkotóeleme, több mint 80%-a testünknek víz. Az ionizált víz alapvetően más, mint a hagyományos víz. A vízmolekulák egymáshoz tapadnak, ezeket az egymáshoz kapcsolódó vízmolekulákat klaszternek nevezzük. A hagyományos vízben a 12-18 vízmolekula alkot egy klasztert, ami túl nagy, hogy egy sejt közvetlenül felszívhassa. Az ionizált lúgos víz hexagonális klaszterrel rendelkezik, ami azt jelenti csupán 6 víz molekula alkot egy klasztert. Ez lehetővé teszi, hogy közvetlenül a sejtekbe bejusson. Ezért is hívják több helyen mikroklaszter víznek, vagy mikrovíznek. A víz klaszterszerkezete újra strukturálódik az ionizáció során, ami lehetővé teszi, hogy a víz hidratáló képessége hatszorosára nőjön. A megbetegedéseknek és az öregedésnek egyik fő oka a krónikus dehidratáció. Minél öregebb vagy, annál kevesebb a víz a testedben. Ha a sejtek tartósan dehidratálódnak, akkor legyengülnek. Egyszerűen nem iszunk elegendő tiszta vizet. Ha egészséges akarsz lenni hidratálnod kell a tested, tiszta víz fogyasztásával, különben gyorsabban megöregszel, megráncosodsz, és tested könnyebben beteg lesz. Ezért igazán értékes tulajdonsága az ionizált, oxigéndús lúgos víznek a hatszoros hidratáló képesség.


Az ionizált vízről szóló DVD II. része

Az első felét a lap tetején láthatod.


 

 

(Forrás: http://ionizaltviz.hu/)

főoldal | a lap tetejére

Mit is igyunk?
- A víz
- Amit érdemes tudni a teáról
- Gyógynövények
Diagnoszikai vizsgálatok és árak
- Vércseppanalízis
- Árak
Tea
- Tea történelem
- Tea élettani hatásai
- Teaszokások
De Luna csokoládébolt
De Luna teázó
Henna
Asztrológia
Egészséges tápálkozás
Masszázs